De woningen

Alle woningen zijn inmiddels verkocht, wel zijn er nog enkele kavels beschikbaar. Ga naar beschikbare vrije kavels »

 

Diverse woningtypen

In Arendskwartier zijn woningen voor starters, voor gezinnen en voor senioren. Het gaat om 5 verschillende types: hoek- en middenwoningen, twee- en driekappers en geschakelde woningen, en in het hart gelijkvloerse patiowoningen, in twee types.

 

 

 

Type A: Lichte en ruime tweekappers met garage
Met een living van 6 meter breed en ruim 9 meter diep mogen dit met recht ruime woningen worden genoemd. Geen enkel probleem dus om naast een sfeervolle loungehoek een royale eetkamertafel met 6 of 8 stoelen een plek te geven. Gezellig, voor de familie, of als de kinderen vrienden en vriendinnen mee naar huis nemen. De ruimte is in elk geval geen probleem!

LEES MEER

Type A2: Drie-onder-één-kapwoning met heel veel ruimte

Zomer en winter geniet je maximaal van de achtertuin, dankzij de grote tuindeuren met veel glas in de achtergevel. Zie je het al voor je? In de zomer gooi je heerlijk de pui of openslaande tuindeuren open. In de winter geniet je van achter glas met een warme kop thee in de hand. De achtergevel is maar liefst 6,5 meter breed, wat een heel ruimtelijke beleving geeft.

LEES MEER

Type B: Stijlvolle gezinswoningen in het hart

Deze woningen, gelegen in het hart van Arendskwartier, zijn ideaal ingedeeld voor gezinnen die de ruimte willen. De keuken aan de voorzijde kijkt uit over een klein pleintje met groen. Leuk detail zijn de Franse balkons en raam tot aan de vloer op de verdieping. Dit is niet alleen heel mooi, maar maakt de woning ook heerlijk licht.

LEES MEER

Type C: Patiowoningen: alles gelijkvloers

In Arendskwartier kunt u kiezen uit twee verschillende typen seniorenwoningen. Wat ze gemeen hebben is dat het volledige woonprogramma zich op de begane grond bevindt. Er zijn geen drempels en de badkamer is bijvoorbeeld rolstoeltoegankelijk. Fijn voor later; voor nu zijn het gewoon prachtige nieuwbouwwoningen om elke dag van te genieten.

LEES MEER

Type C1: Patiowoning tot 200 m2
Wat op de plattegrond wat lastig te lezen is, komt op deze impressie wél helemaal tot uiting: de grote glaspartij tot aan de grond in de achtergevel betrekt op bijzondere wijze de patio bij de living. In de zomer zet u heerlijk de tuindeuren open, in de winter geniet u van de roodborstjes en koolmeesjes bij het vogelhuisje. Ook uw slaapkamer komt overigens uit op de patio, en baadt in het licht.

LEES MEER

Vrije kavels

Er zijn nog een aantal vrije kavels beschikbaar! Meer informatie? Klik op onderstaande knop of neem contact op met Kuub Makelaars via 0113 - 227788 of goes@kuubmakelaars.nl. 

Bekijk hier de beschikbare vrije kavels