Genieten van een dorp met de stad dichtbij

‘s-Heer Arendskerke is een klein dorp met een groot gemeenschapshart. Als je er wat langer woont, leer je

vanzelf het open karakter van de mensen kennen. Iedereen kent elkaar bij naam, mensen weten elkaar te vinden

in het rijke verenigingsleven. De prachtige landelijke omgeving - je loopt zo de natuur in - maakt wonen hier zeer aangenaam.

 

’s-Heer Arendskerke behoort bij de gemeente Goes. De stad won in 2010 de titel Gemeente van het jaar in Nederland en werd daarnaast bekroond als de meest inspirerende Millenniumgemeente van Nederland. Een jaar eerder won Goes al de titel gemeente van het jaar in de provincie Zeeland en werd de stad samen met Groningen de eerste Fairtrade Gemeente van het land. In de verkiezing om de titel Jongerenhoofdstad van Europa eindigde Goes in de top 4.

 

Wie van winkelen houdt, komt naar Goes. Het winkelaanbod is royaal. De winkelstraten in de binnenstad met het

middeleeuwse stratenpatroon herbergen naast de grootwinkelbedrijven ook tal van leuke kleine, authentieke winkeltjes van zelfstandige ondernemers.
Van een show in Theater de Mythe tot een première in de Davinci bioscoop, van bowlen tot een optreden in Podium ’t Beest; het aanbod in Goes om een avondje uit te gaan is enorm en vanuit ’s-Heer Arendskerke fiets je er in 20 minuten naartoe. Gezellig uit eten aan de oude stadshaven of op de Grote Markt? In het grote restaurantaanbod zijn alle keukens, ambiances en prijsklassen vertegenwoordigd.